onsdag 6 februari 2013

Morgoncardio & planering

Dagen har som vanligt startat med cardio. Idag byttes min Powerwalk ut mot cykel för att öka intensiteten lite ;) Samtidigt som jag satt och cyklade planerades det träningsprogram för fullt, två flugor i en smäll. Bra tidsfördriv dessutom, 50 minuter på cykeln tenderar ju till att bli ganska långtråkigt.... Frukost intogs innan det var dags att starta igång mina klienter. Nu laddas det inför ett ryggpass och ikväll är det dags för ett ViPR pass för de kära medlemmarna på Livingroom :)
Dessutom har vår nya säng kommit! Som jag längtat!!! Ingen ömmande rygg längre :) Är ju inte så kul när man känner sig som en 80 årig tant när man går upp på morgonen, korsryggen stel så att man knappt kan ta på sig strumporna. Så ilfart till butiken för att hämta sängen på lunchen och bära upp den för 3 trappor (nästan som ett träningspass till). Ska sova som en prinsessa inatt :)

Dags att bygga lats!
Louise

2 kommentarer:

  1. Louise, vad kul att du ska tävla! Och ännu roligare att du delar med dig av din träning och inspirerar mig och andra! :) Följer ett gäng personer som tävlar inom bodyfitness och bodybuilding och inspireras och imponeras enormt av det driv, det fokus och den målmedvetenhet dessa atleter har! Jag tror att du skulle kunna lyckas bra inom bodyfitness och jag kommer följa din blogg flitigt :) Stort lycka till!
    /Sofie på Livingroom

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Sofie!
      Tack :) Du får följa mig live i gymmet nu då ;) Kommer behöva pepp framöver ska du se. Är superkul att ha er alla i gymmet som stöttar och följer mig under denna utmaning.

      Radera