torsdag 26 september 2013

Livingroom on tour

6:45 igår rullade bilarna mot Kungälv och nya äventyr för oss på Sportlife Livingroom. Det skulle bli en dag fylld av träning & inspiration på kedjans olika anläggningar runtom i Västsverige.
Första anhalten var STC i Kungälv där jag hade bokat in oss för ett 30 minuters crossfitpass. Härligt wake-up call för kroppen på morgonen (den var ändå 9:15 så mer förmiddag för oss gymmare). Magnus (killen som kastade runt Wolf som en vante i brottningsringen på Gladiatorerna) började lite mjukt med en uppvärmning bestående av 30 armhävningar, 30 crunches, 30 superman och 30 knäböj. Sedan var det dags för våra två utmaningar. Del 1 var 6 minuter med marklyft, chins och burpees. Under dessa 6 minuter skulle vi öka reps antalet varv för varv. Först 2 mark, 2 chins och 2 burpees. Varv 2 ökades det till 4 reps osv. Det gällde alltså att komma upp i så många repsantal som möjligt på dessa 6 minuter. Och jag kom längst med Edvin flåsandes i nacken! 
Moment 2 var wall shoots med medicinboll och djup knäböj. 80 kast för att sedan släppa bollen och köra airsquats tiden ut (vi höll på i 10 minuter...). 80 kast och 244 squats senare kändes låren lite möra..... 

Dagen hade mer att bjuda på så vi kastade oss in i duschen för att sedan fara vidare till Rollsbo där jag och Beda testade på Mamma & Barn passet. De morsorna körde hårt!!! Ännu mera squats med gummiband, diverse rumpövningar och en hel del core & bäcken övningar fick oss att svettas med. Resten av gänget spankulerade lugnt i gymmet medans vi nog kom upp i våran 500:e squat! Feel the burn! 

Varför gick vi då på mamma pass kan man ju undra?! Jo, jag kommer nämligen att starta PT Small Group för alla mammor som vill komma igång med sin träning efter graviditeten. Vi kommer att träna och jobba med en kostplan tillsammans under 6 veckor. På passen får ni ha med barnen så ingen barnpassning behövs dessutom blir det en mysig mötesplats för nyblivna mammor. Ska bli otroligt kul att starta denna grupp!

Kan jag säga annat än att lunchen satt bra efter dessa pass! Påfyllda med energi hade vi lite möte innan vi for vidare till Trollhättan för att titta på ytterligare två gym. Fyllda av inspiration och idéer kring aktivitet, layout av gymmet och vår atmosfär somnade vi nog alla gott igår kväll. Tankarna snurrade rejält i huvudet på allt jag nu vill göra på vårat fina Livingroom. Det kommer dyka upp massa kul kan jag lova, ha tålamod bara. Den som väntar på något gott...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar