tisdag 10 september 2013

Starten har gått

I söndags gick starten för alla våra After Beach 2013 deltagare på gymmet. Vi började morgonen med invägning, det var ett nervöst gäng som satt i loungen och en efter en kom in i rummet där allt skulle avgöras. Så dramatiskt kanske det inte riktigt var men vi hade invägning, tog midjemått och satte kostupplägg på alla deltagare. Efter en liten stund med prat kring träning, mat och vad som ska ske denna månad var det dags för det allra första träningspasset tillsammans.

Alla pass vi har tillsammans tränar vi ute oavsett väder, denna söndagen sken solen och det var helt fantastiskt. Klart man ville träna ute nu! En lätt uppvärmning och vi var igång. Övning efter övning betades av och alla började nog inse hur tufft det kan vara att endast träna med sin kropp som belastning. Under denna månad är alla kittade med pulsklockor för att lära sig ligga i olika pulszoner i sin träning. Vi behöver inte alltid ligga på max eller för den delen inte maska för mycket utan hitta rätt zon för att få ut det mesta av vår träning. Tro mig, detta var inte helt lätt. När det var dags för intervaller drog alla på som galningar, när det endast gått ynka 40 sekunder började en del dala. Är det inte slut snart?! Njae, 5.40 minuter kvar av intervallerna där vi ska jobba med tempoväxlingar.....Nu började det gå upp ett ljus för alla. Vi måste lära oss att använda vår energi rätt och vid rätt tillfälle under intervallerna. 60 minuter senare var det trötta och svettiga deltagare som låg utslagna på gräset. Starten hade nu gått på deras utmaning.

Det är ett riktigt härligt gäng med fighters och jag tror vi kommer att se grymma resultat även denna gång. Det ska bli väldigt roligt att peppa dem månaden igenom, slita på våra Army pass och se deras leenden när det klarar utmaning efter utmaning.
Har jag sagt att jag älskar mitt jobb?






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar