söndag 14 april 2013

The countdown has begun


Nu börjar det att dra ihop sig! Idag är det exakt två månader kvar tills Alströmertrofén går av stapeln. Två månader med fullt fokus på allt vad gäller träning och form, precis som det varit sedan start i januari....men nu är det 300% som gäller. Varenda pass, varenda minut räknas. Bara att satsa järnet! För tillfället känns allt bra, mår bra och njuter av tillvaron. Vi får hoppas att det håller i sig :)


Helgen har bestått av mycket vila och lite påfyllnad av energi, den sedvanliga 90 minuters cardion i morse, gymträning, socialisering med nära och kära samt träning med poseringscoachen. Idag träffades vi på gymmet för att öva i de nya skorna. Har känt mig som bambi när jag struttat runt i dessa men idag var det som att bitarna föll på plats. Mer tips och lite hemläxor så ska vi snart ses igen för att se att det sitter. Hon är även aktiv hos Coloseum Fightcenter i Skövde som arrangerar Rising Stars, Gladiatorspelen om två veckor. Har lovat att ställa upp som ringflicka åt dem så blev idag kittad med thaishorts och linne. Verkligen något helt annorlunda!

Sist men inte minst, lite tips! Supergott knäckebröd som jag knaprade på i lördags, kan verkligen rekommenderas, svårt att sluta äta! Gjorde en sallad med wasabiruccola (ny i salladsdisken på Ica Maxi och urgod!), sockerärtor, parmesan, äpplen och valnötter som vi åt en stor stek till. Lite knäckebröd och ost till dessert, riktig lyxlördag ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar