onsdag 14 augusti 2013

After Beach 2013



Då var det dags igen....sommaren lider mot sitt slut och hösten med jobb, skola och alla dess rutiner är på intåg. Kanske har det varit lite för mycket av det goda under sommaren (lätt hänt). Några för många glassar eller lite för mycket öl & snacks har satt sina spår...

I våras arrangerade vi en tävling på Livingroom som gick under namnet Beach 2013. I en månad kämpade 80 deltagare om att komma i form inför sommaren & badsäsongen. De fick kost- och träningsupplägg samt blev hårt drillade av oss PT varje söndag. Vi såg en fantastisk förändring hos alla, inte bara viktmässigt utan också rent allmänt hur många kände sig piggare, rörligare, sov bättre, uppblåsta magar försvann och ett välmående som hette duga infann sig. Månaden handlade inte bara om viktminskning och att komma i form utan också att förstå relationen mellan kost och träning. Att vad vi stoppar i oss faktiskt påverkar resultatet. Efter denna succé i maj har vi fått många förfrågningar om detta inte är något vi ska köra igen. Så efter planering och fundering under sommaren släpper vi nu After Beach 2013! Denna gången snäppet vassare! Varje deltagare kommer den här gången att få en pulsklocka att träna med för att förstå hur vi med hjälp av pulszoner kan påverka träningsresultat (och ta i det där lilla extra emellanåt). Precis som förra gången får alla kost och träningsprogram för hela månaden. Tvisten denna gången att PT passen vi kör finns i två nivåer, den ena med veckans träningsprogram och den andre är så kallad Army Fitness, lite hårdare träning för den som vill ha mera utmaning. Så vi har utmaningar för alla!

Starten går av stapeln den 8/9, sista anmälningsdag är 1/9. För mer information och hur du anmäler dig finner du på vår hemsida Sportlife Livingroom. Vi utlovar dessutom fina priser, förra tävlingen var vinsterna helikoptertur, 6 månader fritt medlemskap och träningsutrustning. Dags att kicka igång träningen med en utmaning?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar