söndag 25 augusti 2013

Teamträff i huvudstaden

I går morse 07:45 rullade tåget mot Stockholm och vår teamträff med Pure Fitness. Med mig på resan hade jag Micke som nu ingår i vårat team. Kul att min arbetskollega också funnit tjusningen med detta tävlande! Micke var researrangör för dagen och hade bokat första klass med frukost, se där ja! Duktig grabb! Jag hade dock ingen aning om detta och hade hetsätit min monsterportion med gröt plus en grov fralla för att orka med dagens äventyr så fick inta frukosten först när vi närmade oss Södertälje.

Väl i huvudstaden lokaliserade vi vår teamis Jonna och irrade runt på T-centralen efter biljetter och rätt tunnelbana som skulle ta oss ut mot Ursvik och dagens första träningspass. Resten av gänget fann vi nere vid tunnelbanan, tur det! Ivriga på dagens aktiviteter var det en hel del babbel om tävlingar, form och vad var och en skulle satsa på, hur dieterna går osv.

Stockholm bjöd på strålande solsken så det var riktigt härligt att vi fick njuta av denna under vårat utepass med Annie. Dagens pass var ett så kallat Crossnature pass där man utför alla aktiviteter ute, året runt oavsett väder. Tanken är att man förflyttar sig hela tiden runt på en slinga ute i skogen. Det började med uppvärmning som bestod av löpning och att high-five:a naturen, så vi sprang där på rad och hoppade upp och touchade träd längs med vägen. Passet bestod sedan av parövningar där vi hade varandras kraft och motstånd till hjälp. Tro mig, det var lika jobbigt det. Svettiga och genomkörda fick vi sedan ligga i gräset och njuta av solstrålarna medans vi stretchade, härligt!

Lördag innebär ätardag för de flesta, samma visa även igår. Och det var ett hungrigt gäng som intog lunchrestaurangen Blåbär! Bra ställe där vi fick mixa egna sallader. Inga tomma tallrikar här inte, barskrapat och mätta. Byggare gillar mat, vad kan man annat säga ;)

Efter lunch var det dags för poseringsträning och formcheck med Madde & TessNordic Welness Odenplan. Ingen av oss förstår dock varför vi alltid har posering efter lunchen när alla är lagom svullna om magarna. Madde sa att det nog får bli ändring på detta, då har vi inget att gnälla över när vi poserar. Tess är superproffsig och berättade enkelt hur vi ska posera, gå, tänka på varenda detalj och även hur vi ska jobba mentalt med oss själva. En lärorik och mycket värdefull stund med bästa Tess!

20:30 rullade tåget in på stationen efter en mycket lång och svettig tågresa hem, aircondition jobbar man tydligen inte med på SJ.... Så gissa om det var skönt med dusch, mat och högläge när jag kom hem. Tog inte många minuter innan jag somnade på soffan i famnen på A.















 Bilder från Tess & Madde´s bloggar




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar